Teemwu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 (edytowany) Poszukuję hostingu o min. następujących parametrach pojemność: 5 GB Limit transferu: 60 GB / m-c Bazy MySQL: bez limitu Konta E-mail: bez limitu Cena za rok: 98.40 PLN codzienne kopie bezpieczeństwa nielimitowana ilość domen Obecnie posiadam konto Biznes-1 w Unixstorm, jestem zadowolony ze świadczonych przez nich usług, zastanawiam się nad czymś nowym, ale obawiam się, że może sprawdzić się powiedzenie 'lepsze jest wrogiem dobrego'. PODSTAWA DLA MNIE, żeby w ogóle o czymś rozmawiać to DOBRY SUPPORT - najlepiej gdyby był dostępny także live chat. Zainteresowała mnie oferta Hexcom, ale na forum nie można znaleźć o nich zbyt wielu opinii. Edytowano Sierpień 4, 2012 przez Teemwu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 Skoro jesteś zadowolony to nie zmieniaj a jeśli już to masz link u mnie w stopce polecam firma super z długoletnim doświadczeniem kontakt znakomity i mailowy i telefoniczny cena co prawda widać że duża ale napisz do nich na pw a przygotują ci pakiet o jaki prosisz progreso.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 Witam, JW - jezeli jestes zadowolony to nie zmieniaj - po co kombinowac najwyrazniej nie masz powodow do przenosin. Pozdrawiam, Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 Jesteś zadowolony, to po co chcesz zmieniać? Za dużo wolnego czasu masz, czy Ci się nudzi? ;-) Rekomendacje? PL: castpol.pl, progreso.pl, biznes-host.pl, mzone.pl UK: mzone.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 A może ceny nie odpowiadają i szuka czegoś tańszego, hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teemwu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 To, że coś jest dobre, nie znaczy, że nie może być lepsze. Nic mnie nie trzyma w unixstorm, tzn. ewentualne przenosiny nie będą dla mnie żadnym problemem, ponieważ nie trzymam tam żadnego ogromnego projektu itd. Dlaczego więc nie spróbować czegoś innego, albo chociaż zorientować się co w trawie piszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach