conradock 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2012 Witam potrzebuje panelu do zarządzania i tworzenia serwerów shoutcast i autopilotów, tak by móc określić parametry serwerów, tworzyć je, przydzielać sloty i pojemność autopilotów. Najlepiej z dokładna instrukcja jak to zainstalować i czego potrzebuje do zainstalowania. Pewnie nie dostane pomocnej dłoni tutaj;p, ale trzeba szukać rozwiązania wszędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2012 Darmowy | Płatny | Na zamówienie ? Określ się jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 Polecam http://www.centova.com/pages/cast/ instalacja banalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conradock 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2012 Bardziej chodzi mi o płatny, a co do centova chciałem kupić , ale coś nie idzie mi tego instalacja, chociaż najbardziej by mi pasował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2012 Witam, posiadam takowy panel koszt 500 zł z VAT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2012 Cenka opada 300 zł z Vat ostatecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bibus 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2013 moze odrazu r@fi za 150 zł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 500 zł i twój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bibus 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 200zł r@fi a masz moze calego zlozonego cms z filmami online jak maja kinomaniak.tv ekino.tv itp ?? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach