www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2012 No muszę przyzna, e szybko działacie, brawo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2012 No muszę przyzna, e szybko działacie, brawo. A potem się okaże, że 90% "firm" to krzaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Październik 29, 2012 A potem się okaże, że 90% "firm" to krzaki Przypominam, że sam katalog jest moderowany więc nie ma takiej możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 30, 2012 (edytowany) Maile z odzyskania hasła (bok@webax.pl) lądują w spamie Edit: A no i strasznie długo jest wysyłany mail z odzyskiwaniem hasła... Edytowano Październik 30, 2012 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2012 Maile z odzyskania hasła (bok@webax.pl) lądują w spamie Edit: A no i strasznie długo jest wysyłany mail z odzyskiwaniem hasła... nie miałem tego problemu mail otrzymałem po max 1 min i onet nie uznał tego jako spam no może teraz się to zmieniło nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 30, 2012 nie miałem tego problemu mail otrzymałem po max 1 min i onet nie uznał tego jako spam no może teraz się to zmieniło nie wiem No ja czekałem około 3-4 minut i obie wiadomości były w spamerce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Październik 30, 2012 Postaramy się zadziałać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 Nowe wątki, nowe posty, nowi ludzie, zapraszamy do odwiedzenia naszego serwisu i opinii na jego temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 Świetnie. Cieszymy się razem z Tobą. A tymczasem załóż sobie blog do takich informacji i nagroda za podbijanie tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach