Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2012 Cennik (banner 468x60) Header: miesiąc - 5zł 3 miesiące - 13zł 6 miesięcy - 20zł rok - 35zł Stopka: miesiąc - 5zł 3 miesiące - 15zł 6 miesięcy - 20zł rok - 35zł Pod pierwszym postem: miesiąc - 3zł 3 miesiące - 8zł 6 miesięcy - 15zł rok - 28zł Aby wykupić reklamę wystarczy zgłosić się do administratora forum. Na wszystkie zakupy wystawiana jest faktura vat (e-faktura) z możliwością listownej wysyłki za dodatkową opłatą 5,5zł. Kontakt: email: admin@forow.pl Uwaga!!! Dla pierwszych 3 osób zniżka 90% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2012 Musze wysłać dwa przelewy ? http://niebezpiecznik.pl/post/przekret-na-przelew-zakladal-falszywe-konta-na-allegro/ http://tentego.sruu.pl/showthread.php?tid=1248&pid=8585 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2012 Banowac dziada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Leos Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2012 Nie ja jestem tam administratorem ja tylko na prośbę administratora to wysyłam. A to robił stary administarator i to nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2012 Nie ja jestem tam administratorem ja tylko na prośbę administratora to wysyłam. A to robił stary administarator i to nie ja A nick to podobny, ot tak, z przypadku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezary188 40 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2012 Szit ale sie mozna naciac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 Wiedziałem że coś mi mówi adres tego forum Polak kombinator... Nieświadomie można sobie problemów narobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 Lendzion już kiedyś robił wałki z tego co pamiętam. Może w końcu mu się dobiorą do dupy i zrobią z gówniarzem porządek. Na dzień dobry pałowanie od ZOMO, a potem odsiadka z atrakcjami typu kamieniołomy itp. Paru cwaniaków tak urządzić, nagłośnić sprawę i napewno spora większość pomyśli przed kolejnym wałkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 @Miłosz +1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacobCode 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 Mnie też w wałka zrobił na jakieś ~150zł... Mam nadzieje, że się wkońcu dobiorą do dzieciaka. Takim to tylko internet odciąć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 Miłosz, dałbym ci repa gdybym mógł. Niby coś się z Lendzionem dzieje, teraz jakoś miał mieć rozprawę, ale z tego co mi wiadomo to sobie wyjechał... Ale administrator forum się zmienił, można to nawet po IP zauważyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacobCode 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2012 Ale administrator forum się zmienił, można to nawet po IP zauważyć. IP nic nie mówi tak naprawde o tym kto tam siedzi. Mogę sobie dostawce internetu zmienic i też pomyślisz, że jestem kimś innym.. Frajer jakich mało... Ja tylko nie wiem jak mnie oszukał.. Wysłał mi pieniądze na hostingu, 150zł, a na 2 dzień pieniądze wyparowały i hosting napisał mi że kody sms były przez niego podrabiane. Zastanawiam się jak można podrabiać kody sms.. ale mniejsza.. czekamy na wyrok.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach