GeoAce 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2012 (edytowany) Witam. Potrzebuję mały serwerek wirtualny, cena to max 35zł. Najlepiej jakby na pół roku to było 500MB - 1GB dysk i max 10GB transferu, i 5 baz danych, płatność przelewem. Oczywiście żeby były wszystkie moduły po wgrywane, żeby nie było że jakiś skrypt mi nie działa, jak to w webd. Zastanawiam się nad mzone, ale inne też mogą być. Chcę tylko sprawdzone firmy. Pomożecie? Edytowano Sierpień 2, 2012 przez GeoAce (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
view 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2012 Wszystkie moduły? odrobine jest to złozony temat. Kup jakiegos vps albo skorzystaj z darmowych. Daj znac na PW jak jestes zainteresowany dobrym darmowym hostingiem bez reklam. Działaja na nim spore fora internetowe wiec chyba warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GeoAce 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2012 Tzn. Wszystkie podstawowe. Darmowy raczej nie, boje się używać darmówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progreso.pl 94 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2012 Tzn. Wszystkie podstawowe. Darmowy raczej nie, boje się używać darmówek. http://progreso.pl/hosting/ - zamów sobie konto testowe, zobacz czy wszystko Ci odpowiada, a potem odezwij się na PW ew. zadzwoń 500 284 800 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2012 a to co tentwój reseller amarykański ci nie odpowiada co masz ? prowadzisz darmowy hosting i szukasz hostingu ? ale przypał . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2012 Tzn. Wszystkie podstawowe. Darmowy raczej nie, boje się używać darmówek. Sorry za OT, ale powiedział to właściciel darmowego hostingu, rozbawiło mnie to troszkę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2012 Sorry za OT, ale powiedział to właściciel darmowego hostingu, rozbawiło mnie to troszkę Dla tego właśnie napisałem wyżej posta heh ja to nawet bym się wstydził prosić o poradę w takim momencie . Poszukał bym na forum a nie pytał innych ale najwidoczniej autor jedzie na żywioł . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2012 Darmowe hostingi zwykle sprowadzają się do licencji regulaminu "as is" - jest jak jest, bierzesz albo goń się. Na projekty komercyjne szuka się zwykle innych rozwiązań, gdzie operator gwarantuje kopie zapasowe, wsparcie, nieprzerwany dostęp do usług, know-how etc. Ja się akurat nie dziwię, zdjęcia z ogniska chętnie wrzucę na darmowy hosting (no, może w moim wypadku akurat nie... ), ale stronę, za którą wziąłem pieniądze - trzeba zapłacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2012 Darmowe hostingi zwykle sprowadzają się do licencji regulaminu "as is" - jest jak jest, bierzesz albo goń się. Na projekty komercyjne szuka się zwykle innych rozwiązań, gdzie operator gwarantuje kopie zapasowe, wsparcie, nieprzerwany dostęp do usług, know-how etc. Ja się akurat nie dziwię, zdjęcia z ogniska chętnie wrzucę na darmowy hosting (no, może w moim wypadku akurat nie... ), ale stronę, za którą wziąłem pieniądze - trzeba zapłacić. @Rshmn Ale w tym wszystkim było by ok gdyby nie autor tematu oferował usług hostingowych . a on nie dość że oferuje hostingi to w dodatku darmowe a sam teraz pisze żeby mu coś polecić byle nie darmowego i tu się zaczyna cała śmieszna zabawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GeoAce 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2012 Oj tam. Wybrałem hekko. Szkoda że tak późno odpisałeś, bo już zamówiłem w hekko ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach