Westbam 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2012 (edytowany) Witam serdecznie, Jak w temacie, sprzedam kod na dowolny VPS (tak - dowolny: http://www.ogicom.pl...-prywatne-vps-2 ) -ważny przez 3 miesiące. Kod należy podać w ostatnim kroku rejestracji, umożliwia korzystanie z VPSa przez trzy miesiące bez dalszych zobowiązań do kontynuowania usługi. Max osiągi VPSa: CPU: 8GHz RAM: 16GB HDD: 800GB Root cena takiego VPSa na miesiąc 920 zł netto. - ja oczywiście sprzedam dużo taniej Czekam na oferty w temacie bądź PW. @do administracji Mam zezwolenie od Pana Artura Pajkerta na sprzedaż tego kodu, dla potwierdzenia tego kodu screen w załączniku. Edytowano Sierpień 2, 2012 przez TeamPlay.com.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2012 A gdzie w tym PW jest zezwolenie na sprzedaż kodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2012 Żenada, sprzedawać kod promocyjny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2012 Mogę 50 zł zaoferować. Nie potrzeba mi drogiego pakietu bo i tak mam tam już jednego VPS'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2012 A gdzie w tym PW jest zezwolenie na sprzedaż kodu? A musze wszystko udowadniać? chcesz - napisz do Pana Artura i doinformuj się. Proste Kod dostałem za "pomoc" więc chyba mogę zrobić z nim co zechce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2012 Dodaj , że chcesz go sprzedać za 300 zł , sobie wyliczył 100 zł msc x 3 = 300 zł hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2012 (edytowany) Dodaj , że chcesz go sprzedać za 300 zł , sobie wyliczył 100 zł msc x 3 = 300 zł hehe Skoro można mieć vpsa za 100 zł/ miesiąc takiego który kosztuje 900 to czemu nie? Mogę dać ofertę 500 zł a Tobie kolego nic do tego - nie jestes zainteresowany to się nie wypowiadaj w temacie. Edytowano Sierpień 6, 2012 przez TeamPlay.com.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2012 Eh dyskusja z Tobą jest chyba bezsensowna, aczkolwiek z takim podejściem do biznesu nie dziwię się iż Twój "projekt" miał ostatnią aktualizację w 2011 roku ... Pierw musisz znaleźć osobę , która by miała do czego użyć tak mocnego serwera. Anyway good luck : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2012 A potem płacić te horrendalne 920 zł netto na miesiąc za które jest można nabyć o wiele lepszego dedyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2012 A potem płacić te horrendalne 920 zł netto na miesiąc za które jest można nabyć o wiele lepszego dedyka. Możesz kupić vpsa za 150 zł / miesiąc i za 3 miesiące zyskujesz 150 zł (3 x 50 zł) - ja nie każe nikomu kupywać najlepszego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2012 Refreshhhhhhhhhhhh Sprzedam za 50 zł ten kod. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 19, 2012 Nie no żenada... już o takich akcjach pisaliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach