tomek0o7 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2012 Tak jak w temacie. Proszę o ocenę podanej strony. Na chwilę obecną wiem, że slider facebooka wysuwa się narazie tylko na głównej i muszę uzupełnić dział promocje oraz cennik. Zależy mi na ocenie czytelności itp. Link do strony: mobilnykosmetolog.com.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greendesign 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2012 Nie do końca podobają mi się kolory i czcionka w logo. Ogólnie strona główna nie przedstawia się zbyt atrakcyjnie. Już lepiej, gdy wejdzie się w dział "oferta". Obrazek z pielęgnacją dłoni i stóp przesuwa się w dół i nie wygląda to dobrze. Wizyta/czego potrzebuje do zabiegu - powinno być wypunktowane. Ogólnie nie jest źle, ale mogłoby być lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gloomy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2012 oferta nie jest przedstawiona atrkaycjnie, powinno byc wypunktowane co zawiera kazdy zabieg a nie wymienione po przecinku. bardziej podkreslone sa przeciwwskazania niz same zabiegi co chyba nie jest zbyt dobrym zabiegiem marketingowym. Podstrona "informacje" nie dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2012 Strona gówna? Tzn. chyba powinno być gówniana Z innych takich kwiatków: Cena zabiegu jest ustalana przed przytępieniem do niego Warto było by te teksty poprawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomek0o7 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2012 Przyznam, że treści nie sprawdzałem dokładnie. Tam gdzie zauważyłem bład to poprawiłem. Ogólnie niedługo przybiorę sie dokładnie do treści. Te materiały podesłała mi znajoma dla której to robię Każda krytyka jest mile widziana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2012 Moim zdaniem cały top jest fatalny, menu, szukajka i przede wszystkom logo do zmiany. Dół nie powala na kolana, ale jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach