Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2012 Mam problem z stroną na joomli, zapomniałem hasła administratora i login też nie jestem pewnien ale domyślny zapewnie a raczej na pewno. Mam maila dostęp do ftp i bazy danych. jak to hasło mogę w ten sposób odzyskać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2012 http://docs.joomla.org/How_do_you_recover_your_admin_password%3F Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2012 Miałem kilka razy w różnych CMS podobne przypadki. W przypadku Joomli logujesz się do phpmyadmin, wybierasz bazę na której siedzi joomla, wyszukujesz tabelkę user zaznaczasz swojego użytkownika (zazwyczaj pierwszy na liście i login admin), edytujesz go, w polu gdzie masz password wpisujesz swoje gołym tekstem i obok zaznaczasz MD5. Hasło zmienione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2012 A joomla nie ma zadnej soli na haslach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2012 Pawel_15 wielkie dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2012 xorg chyba od 2.x, coś rzeczywiście było. Może w tym wypadku chodziło o starszą (już prawie pisałem pytanie o wersję). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2012 owszem o starszą wersje 1.5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach