Laran 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 Witam. Chciałbym na stronie umieścić małą galerię, ale nie chce imageslidera, ale by po kliknięciu na obrazek ten się powiększał do pełnej wielkości, a tło w koło niego przyciemniało. Najlepiej gdyby był to kodzik CCS3 o ile to możliwe. Z góry dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 Fancybox? Coś takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 CCS3? WTF? Dobra, pożartowalimy, pośmialimy się... A tak poważnie, to masz tego od za... i trochę. Najpopularniejszy chyba jest Lightbox2 http://lokeshdhakar.com/projects/lightbox2/ , a wspomniany Fancybox ( http://fancyapps.com/fancybox/ ) to jego "ulepszony" klon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laran 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 CCS3? WTF? Dobra, pożartowalimy, pośmialimy się... No nie wiem..Rozmycie i przyciemnienie tła da się zrobić w CSS, można również ustawić ile sekund ma trwać by było ładne przejście. Zoom o ile się nie mylę też da się zrobić, ale nie próbowałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 No nie wiem..Rozmycie i przyciemnienie tła da się zrobić w CSS, można również ustawić ile sekund ma trwać by było ładne przejście. Zoom o ile się nie mylę też da się zrobić, ale nie próbowałem... Jedno zasadnicze pytanie: po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laran 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 (edytowany) Jedno zasadnicze pytanie: po co? Bo CSS znam, a JS nie za dobrze i by coś samemu zmienić muszę sporo czasu nad zrozumieniem kodu spędzić Edytowano Lipiec 31, 2012 przez Laran (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 Nie o to mi chodziło, tylko o CCS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laran 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 Nie o to mi chodziło, tylko o CCS Ojć... Sorki. Temat można zamknąć i dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach