Gość uera Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 Witam tak jak w temacie do sprzedania forum www.softland.info link do aukcji --> http://allegro.pl/duze-forum-wielotematyczne-softland-info-i2508847052.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uera Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 niewiem coto za post chyba jakiegos uzytkownika jestem jedynym administratorem forum i niepisalem takiego posta :-/ prosze go skasowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 niewiem coto za post chyba jakiegos uzytkownika jestem jedynym administratorem forum i niepisalem takiego posta :-/ prosze go skasowac Heh śmiechłe to co ktoś podszywał by się pod Ciebie :> lans na przedawniony wielotematyk :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uera Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 nieiwem sprawdz se ip nierozumiem z czego zrobiliscie wogole afere ?? oco wam chodzi wogole to gielda czy rozmowy w toku ?? szkoda wam czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 nieiwem sprawdz se ip nierozumiem z czego zrobiliscie wogole afere ?? oco wam chodzi wogole to gielda czy rozmowy w toku ?? szkoda wam czy co no ta ... bardzo nam szkoda że nie możemy kupić wymarłego forum z ostatnimi postami za prawie za 4tyś. Daj link jakiś do statystyk bo nie chce mi się wierzyć że 128 użytkowników online (przez ostatnie 60 minut) a i daj statystyki z acp rejestracji , pisania wątków nowych tematów itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 większość postów pochodzi z roku 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 większość postów pochodzi z roku 2011 zapomniałem daty w swoim poście dopisać ... dla tego tak jak piszesz poprosiłem autora o zdjęcia z acp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 forum idzie ku upadkowi w WIĘKSZOŚCI działów przez rok lub nawet 2 nikt nie napisał posta, co z tego ze 146 gości jak 3 użytkowników zalogowanych ja bym za to mógł 2,5 tys. mógł maksymalnie dać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uera Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 szefie postwow bylo wczesniej bardzo duzo tylko instalowane bylo nowe ipb i reszta dodatkow od pocztaku zlecilem to komus kot niemial pojecia otym i baza niechcacy sie wykasowala i zostala wgrana strasza jaka byla na dysku teraz wszystklo wraca do normy te forum ma 6 lat i z latwoscia sie pozycjonuje niewiesz najpierw spytaj ,niepisz bzdur nierob mi reklamy niepotrzebnej pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 Wstaw link do statystyk odwiedzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 szefie postwow bylo wczesniej bardzo duzo tylko instalowane bylo nowe ipb i reszta dodatkow od pocztaku zlecilem to komus kot niemial pojecia otym i baza niechcacy sie wykasowala i zostala wgrana strasza jaka byla na dysku teraz wszystklo wraca do normy te forum ma 6 lat i z latwoscia sie pozycjonuje niewiesz najpierw spytaj ,niepisz bzdur nierob mi reklamy niepotrzebnej pozdro Pisz chociaż po polsku ... pobierz FIREFOXA skoro nie władasz poprawną polszczyzną i po kłopocie. Na moje to wgrana baza a userzy są sztucznie nabici ze skryptu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uera Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 Kup sobie okulary ziom bandzie wszytsko ok takie triki z ameriki co ty napisales sa karane a moi userzy sa prawdziwi sprzedaje mailing i inne reklamy ,forum istnieje 6 lat i tam jest wszystko prawdziwe kto zna forum wie oco chodzi za te pieniadze to jak za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 hahahahahahaha nie mogę, zróbmy coś w stylu webhostingtalk bekowo z memami, niezły ruch by generowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 Kup sobie okulary ziom bandzie wszytsko ok takie triki z ameriki co ty napisales sa karane a moi userzy sa prawdziwi sprzedaje mailing i inne reklamy ,forum istnieje 6 lat i tam jest wszystko prawdziwe kto zna forum wie oco chodzi za te pieniadze to jak za darmo wstawisz te statystyki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uera Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 musial bym google analistic zalaczyc lub stat4 heh nomm racja temat jest niecaly dzien a juz jest HOT no niezle piszcie piszcie wypowiadajcie sie ludziska robi sie bardzo ciekawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 Leci z nami moderator? Ten OP powinien dostać warna za tą ortografię, błagam... Żeby aż taką dysfunkcję mózgu mieć? Bez obrazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 (edytowany) musial bym google analistic zalaczyc lub stat4 heh nomm racja temat jest niecaly dzien a juz jest HOT no niezle piszcie piszcie wypowiadajcie sie ludziska robi sie bardzo ciekawie widocznie nie zauważyłeś co pisałem a i daj statystyki z acp rejestracji , pisania wątków nowych tematów itp [/color]] a i daj statystyki z acp rejestracji , pisania wątków nowych tematów itp najlepiej zrób zrzut ekranu Edytowano Lipiec 31, 2012 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach