WarninG 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2012 Witajcie sprzedam 750 zł na Zabijaka możliwe allegro sprzedam to za 400 zł + oplaty allegro czyli przelicznik około 0,55 sprzedaje tylko w całości. zainteresowanych proszę zostawić gg w tym temacie. nie piszcie abym podał dowody że tyle mam bo podam to osobą zainteresowanym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2012 Polecam sprzedającego.. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2012 Albo dowody albo ogłoszenie leci w niebyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2012 (edytowany) Dzięki za opinię, oferta nadal aktualna. Edytowano Lipiec 30, 2012 przez WarninG (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2012 patrzcie. ma 750zł. nagle ktoś mówi że go poleca (czyli chyba coś kupił prawda?) i nagle ma 780zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2012 (edytowany) Krzysiu, intrygancie mały... To ze w portfelu mam wiecej niż sprzedaje nie powinno cię interesować bo to moja Prywatna sprawa,masz jakiś problem to zapraszam do mnie nie strasz mi klientów sprzedaje przez Allegro 105 pozytywow 100procent Tamtego gościa co poleca to nie pamietam... Edytowano Lipiec 30, 2012 przez WarninG (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2012 haha, no dobra spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach