Niquit 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2012 (edytowany) Witam, chciałbym po prostu, by na stronie http:://mojaprywatnastrona.pl/ był panel do gier Accesto. Z wyświetleniem strony nie mam. Są trzy sposoby na to(nie licząc iframe). Ale zapewne najlepszą będzie cURL. Gdyż, panel posiada kolejne podstrony(portfel itp.). Zalogować się do panelu to nie problem przez cURL, tylko jak zrobić, by można było swobodnie działać w panelu z mojej strony? Takie coś mam na początek: <?php $clogin = 'login'; $chaslo = 'haslo'; $url='adreshostinguktorymapanel'.$url; $ch = curl_init(); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url); curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0); curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 20); curl_setopt ($ch, CURLOPT_POST, 1); curl_setopt ($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, "user=$clogin&password=$chaslo"); curl_setopt ($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, 'cookie.txt'); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); $data = curl_exec($ch); echo $data; ?> Edytowano Lipiec 29, 2012 przez Niquit (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2012 Nie to forum, powinieneś napisać na gamehostingtalk.pl,ale. Accesto ma coś takiego jak przekierowanie sub-domeny na ich DNS wtedy pod adresem "panel.twojastrona.pl" - masz panel accesto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach