Marek Miklewicz 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2012 Witam Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak dodać swoją treśść w DirectAdminie w prawej kolumnie np. jakieś dane kontaktowe, numery telefonów, GG itp. Tak jak to jest np. na LinuxPL.com, konkretnie chodzi mi o tą belkę pomoc pod informacjami o koncie. Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi przesyłam załączam screena z oznaczonym fragmentem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2012 Szczerze powiem, że nie edytowałem tego, ale poszperaj w plikach stylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2012 Sprawdź plik template_user_bottom.html w katalogu user w stylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Miklewicz 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2012 Sprawdź plik template_user_bottom.html w katalogu user w stylu. dzięki sprawdzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach