Kede 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2012 cezary188, każdy już zrozumiał twoją opinie nie musisz pisać 5-7 krotnie w tym temacie że aftermarket jest najlepsze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 Ja posiadam tylko domeny w OVH i Unixstorm. Jestem zadowolony Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati - uti.pl 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2012 (edytowany) Ja oczywiście polecam uti.pl przy większej ilości domen możesz liczyć na indywidualny cennik. W przypadku .pl możesz płacić za rejestrację 10,50 zł + VAT i za odnowienie 41 zł + VAT. com, eu, net też są w niezłych cenach. Napisz do mnie na priv, albo zadzwoń/napisz do Biura Obsługi Klienta uti.pl i zapytaj o cennik hurtowy. Przy większej ilości domen możemy porozmawiać o korzystaniu ze specjalnego cennika hurtowego. Edytowano Sierpień 2, 2012 przez Pati - uti.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach