Gość ID™ Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 Tak, logo jest najmniejszym problemem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 Ciekawe jak długo ten serwer będzie działać, jak nawet nie potrafiłeś wykonać kopiuj/wklej by go postawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ID™ Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2012 Ciekawe jak długo ten serwer będzie działać, jak nawet nie potrafiłeś wykonać kopiuj/wklej by go postawić Co ma piernik, do wiatraka?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ID™ Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 (edytowany) Zapraszamy do testów serwerów CS:GO FFA: 212.7.217.54:27100 TP: 212.7.217.54:27110 GG-DEMOLITION: 212.7.217.54:27120 Pozdrawiam, SteamPlay.pl Edytowano Sierpień 24, 2012 przez ID™ (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Powiedz mi magiku jak postawiłeś dwa serwery na jednym porcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ID™ Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Przepraszam bardzo, źle skopiowałem IP ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Szkoda bo już myślałem że znalazłeś sposób na rozmnażanie portów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Szkoda bo już myślałem że znalazłeś sposób na rozmnażanie portów Być może w przyszłości, do tego dojdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Nie to że mi coś przeszkadza ale ty bloga zrobiłeś sobie z tego forum ? Temat jest ciągnięty miesiąc czasu a forum nawet nie istnieje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ID™ Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Hej, Ponieważ, mieliśmy wprowadzić nowy skin, i dopiero forum byłoby udostępnione dla wszystkich. Lecz postanowiliśmy nie zwlekać z startem, i zamierzamy dziś/jutro otworzyć forum, a nowy skin wprowadzić na początku WRZEŚNIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Co ma piernik, do wiatraka?... W wiatraku produkuje się mąkę, która służy do produkcji piernika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ID™ Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 W wiatraku produkuje się mąkę, która służy do produkcji piernika Nie pytałem o definicję "wiatraka", i nie spamuj w temacie nie potrzebnymi informacji, które mogą komuś zaszkodzić :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Kolego ze SteamPlay, ID, ForumPC, M&M's, wBazar, pograj.net, combat18.. i pewnie jeszcze kilka innych.. forum to nie blog. Idź być spamerem gdzie indziej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Kolego ze SteamPlay, ID™, ForumPC, M&M's, wBazar, pograj.net, combat18.. i pewnie jeszcze kilka innych.. forum to nie blog. Idź być spamerem gdzie indziej.. Wystarczy dać link do blog.steamplay.pl i tam pisać takie rzeczy, ewentualnie na facetbuku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Obawiam się, że właściciel tego za szybko nie napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Obawiam się, że właściciel tego za szybko nie napisze Urlop ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach