Hastler 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 Witam, nabyłem domene pierwszymilion.org domena nie byla pozycjonowana na zadna fraze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 No i..... PS. Nabądź jeszcze słownik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 Oddaj za free i dołóż piwo, bo tyle to jest warte... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warezjasz 13 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 Jeśli nie masz zamiaru samemu wykorzystać tej domeny, to jest ona warta 0,00 PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 Jest tyle warta ile kosztuje rejestracja domeny .org. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 "...pierwszy milion korniszonów" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 Oddaj za free i dołóż piwo, bo tyle to jest warte... W pełni się z tym zgadzam. Ja ją chętnie wezmę za free (bez piwa). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 W pełni się z tym zgadzam. Ja ją chętnie wezmę za free (bez piwa). Jeśli jest ktoś chętny, to znaczy że dla niego ta domena jest coś warta. A ile... to już do dogadania pomiędzy zainteresowanymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 W pełni się z tym zgadzam. Ja ją chętnie wezmę za free (bez piwa). ja się mogę skusić ewentualnie ale w wersji z piwem, bo ... musiałbym usiąść i pomyśleć co z nią zrobić a na sucho latem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greendesign 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 domena jest niezła, chwytliwa gdyby ją dobrze wykorzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 ...jakie to piwo? Bo szczochów raczej nie pijam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawel71 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2012 nic nie warta, czyli wtopiłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach