sar 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 Witam jestem nobem jeżeli chodzi o prowadzenie stron, dlatego muszę prosić o pomoc. otóż zakupiłem mały serwer ftp, żeby wrzucać zdjęcia na allegro, jednak jest problem z katalogowaniem tego, wcześniej pracowałem w sklepie internetowym i tam folder wyglądał tak http://intersklepkielce.pl/allegroftp/?M=D bardzo bym prosił o poradę jak zrobić własnie coś takiego, gdzie wrzucać foldery ze zdjęciami na serwer. w tamtej firmie mieliśmy informatyka, a ja umiem co najwyżej napisać prostą stronę w html. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 .htaccess i +indexes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sar 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 to mam wpisane dokładnie Options +indexes tylko teraz mam problem do jekiego folderu wrzucać foldery ze zdjęciami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 to mam wpisane dokładnie Options +indexes tylko teraz mam problem do jekiego folderu wrzucać foldery ze zdjęciami do katalogu /public_html/ albo utwórz sobie w nim folder (za pomocą dowolnego klienta ftp - bądź przez panel jeżeli masz jakiś ) /allegroftp/ i do niego wrzucaj foldery ze zdjęciami, żebyś mial porządzek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach