B0FH 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 (edytowany) Poważnie, dla was to, że napisałem w starym wątku to powód do ostrzeżęnia i jakiś punktów prowadzących do zablokowania możliwości pisania? Jeśli admini podzielają to zdanie to serio, poziom szkoły podstawowej tutaj panuje najwidoczniej, bo można napisać że stary temat i spoko, ale żeby ostrzeżenia za takie coś rozdawać to świadczy raczej, że mod nie wie już co ma zrobić ze swoimi uprawnieniami. Pewnie chodzi o wątek: http://www.webhostingtalk.pl/topic/37888-lista-ip-z-calego-swiata/page__p__326520#entry326520 Nie dość, że pomogłem to różnica w dacie to raptem miesiąc. To już na prawdę ręce mi opadaja i brak słów jak wyrazić opinie na temat takiego zachowania modów czy też administracji tego forum. Edytowano Lipiec 25, 2012 przez B0FH (zobacz historię edycji) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
B0FH 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 (edytowany) Nie widziałem debilnego ostrzeżenia. Jeżeli masz zastrzeżenia to pisz do osoby od której dostałeś ostrzeżenie. Po co od razu zakładać temat ze swoimi wypocinami? Tak ciężko się skontaktować? Z resztą warn słuszny. Jeżeli tutaj mamy poziom podstawowy to co jeszcze robisz tutaj na forum? Chcesz upodobnić się do naszego niskiego poziomu? gdzie pisac w sprawie usuniecia konta wraz z cala zawartoscia? Edytowano Lipiec 26, 2012 przez B0FH (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2012 Możesz pisać do Prezydenta RP. Możesz pisać do Ojca Dyrektora. Możesz też napisać do wielu innych instancji. Tylko co z tego, skoro zgodziłeś się na regulamin, w którym jak byk jest napisane, że Użytkownik przyjmuje do wiadomości, że z chwilą publikacji Postu na stronach Serwisu Użytkownik przenosi autorskie prawa majątkowe do Postu na Usługodawcę. W przypadku likwidacji Konta, Użytkownik nie jest uprawniony do samodzielnego usuwania treści opublikowanych za pośrednictwem Serwisu Postów. W celu uniknięcia wątpliwości, Serwis jest wyłącznie uprawniony do usuwania Postów. Z tego tytułu Użytkownikowi nie przysługują żadne roszczenia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach