tallryn 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Cześć, Szukam hostingu na miesiąc, góra dwa. Chodzi mi o zwykłe konto shared z około 100mb miejsca i bazą mysql. Hosting posłuży mi do stworzenia na nim strony, którą następnie przeniosę na lepszy serwer. Szukałem takiej opcji u różnych dostawców, ale nie znalazłem takiej możliwości. Wiecie może gdzie można znaleźć coś takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 (edytowany) nie wydaje mi się aby ktoś był żywo zainteresowany tworzeniem konta za kilka zeta + wysyłaniem FV, itd. takie konto na rok można kupić za kilkanaście zł. więc nie wiem na co liczysz, na konto za 1 zł. ? to są oferty darmowych hostingów... PS oczywiście zawsze możesz uzyskać pomoc od osoby prywatnej która ma kawałek wolnego serwera. Edytowano Lipiec 25, 2012 przez Edart (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keram200 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Mogę udostępnić Ci konto o takich zasobach na okres jednego miesiąca. Jeżeli jesteś zainteresowany napisz na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Mało to przyzwoitych darmowych hostingów dających konta o parametrach przewyższających wymagania? wejdź choćby na znany tutaj na forum adres http://ct8.pl - na pewno Ci wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziele029 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Mintshost.pl - 14,99 PLN / 3mc Dobry, szybki hosting z DirectAdmin, SLA 99,9% i pomocą techniczną 24/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 Korzystałem kiedyś z BOO.pl i byłem zadowolony, albo tak jak piszą weź Bizneshost i będziesz happy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach