R0bert 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Temat założony na prośbę znajomego. Witam. Jestem administratorem portalu o radiach portalradiowy.pl Pisze do państwa o oferta kupna u mnie reklamy Za jedyne 250zł (jednorazowo) jestem w stanie umieścić państwa reklamę tam gdzie tylko mogę 468x60 2 miejsca , 120x60, 125x125 oraz na forum Portal posiada dużo odsłon jak i unikalnych wejść. Jeżeli są państwo zainteresowani proszę o odpowiedź. Informacje: kontakt@portalradiowy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 na ile ta reklama ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Można wywnioskować że do końca istnienia portalu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Można wywnioskować że do końca istnienia portalu . to w sumie nie drogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 to w sumie nie drogo Chyba, że planują portal zamknąć za tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Znam właściciela portalu od paru dobrych lat, i wiem że nie zamierza tego zamykać zbyt prędko . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Dokładnie jak napisał kolega Reklama jest na stałe Jedynym przypadkiem usunięcia reklamy jest decyzja reklamodawcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 i nadal nie ma konkretnej daty do kiedy będzie ta reklama, super oferta, na podstawie przedstawionych warunków można ocenić że: tak tanio że aż za drogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 Ta reklama jest od wczoraj Wystarczy napisać na kontakt@portalradiowy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 Zmiana ceny. 320zł Statystyki z dziś: Odwiedziny: 383 620 Unikalni użytkownicy: 120 100 Odsłony: 6 086 208 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 Mam nowe info sorki za off.. 150zł na 6mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 odświeżam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Witam, Jeden autor tematu, a oferuje kilka postów z różnymi informacjami. Obecnie czekamy na wersję finalną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Wersja finalna to: 100zł za 6 miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warezjasz 13 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 Reklama dożywotnia- ciekawe czy ktoś się załapał, zanim autor wątku zmienił zdanie ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 Kolego przeczytaj mój post powyżej Wersja finalna to: 100zł za 6 miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SoundPlayer 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2012 Potwierdzam jako właściciel portalu Wersja finalna to: 100zł za 6 miesięcy. Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach