ArtTorn 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Witam, mam skrypt i w skrypcie funkcje mail(). Mam problem ponieważ nie wiem jak zrobić aby emaile wysyłało ze stworzonej poczty a nie poczty która została automatycznie wygenerowana dla hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Do manuala zaglądałeś? http://php.net/manual/en/function.mail.php Przykład #2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArtTorn 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 (edytowany) Mam coś takiego w skrypcie. I nie działa. Ale jeśli ma działać to się później pobawię. Edytowano Lipiec 25, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Sprecyzuj "nie działa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArtTorn 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Popełniłem (chyba) śmieszny błąd, ale naprawdę nie wiedziałem, że to robi różnicę. Otóż dałem "Od:" zamiast "From:". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach