lord101 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Potrzebuje szybko serwer FTP na kopie danych z DA Dziś jadę a wracam dopiero za kilka dni, a z poprzedniego serwera FTP nie mogę korzystać. Pojemność: >5GB Transfer: >30GB Oferty można składać na prv, płatność 3 miec. z góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Zobacz budgetvps.pl - przy płatności online od razu ci założy serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.biznes-host.pl 121 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Witam. Zapraszam do kontaktu na bok@biznes-host.pl, przygotujemy dla Pana oferte według wymagań. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezary188 40 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2012 Jak chcesz to ewentulanie moge ci udostepnic cos takiego. Zagadaj na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaczawik 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2012 Ja też mogę się podzielić miejscem / transferem, jeśli ciągle szukasz to pisz na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrwhite88 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 Również wesprę pomocą jeśli trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 Nie ma to jak odkopywać wątek sprzed... 7 miesięcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrwhite88 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 Sorry, tyle co się zarejestrowałem i widziałem ten temat jako "świeży". Nie zwróciłem uwagi na datę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach