maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Z racji tego, że jestem zmuszony robić formata systemu tracę także połączenia ftp jakie mam w total comander, ale czy można to jakoś uniknąć? Tzn znaleźć plik który odpwiada i później go wklejć i połączenia powrócą? znalazłem na stronię total comander taką notke Ustawienia przechowywane są w pliku wcx_ftp.ini (lub w tcmdftp.ini w edycji PowerPack) w lokalizacji zależnej od instalacji. Najczęściej (domyślnie) plik znajduje się w katalogu głównym Windows'a (np. C:\Windows) chyba że podczas instalacji podaliśmy inną lokalizację. Aby sprawdzić z jakich plików konfiguracyjnych korzysta TC należy w menu Pomoc wybrać opcję O Total Commanderze gdzie u dołu okna znajduje się informacja o położeniu tych plików. Tylko za cholerę nie mogę znaleźć tego pliku szukałem wszędzie gdzie piszę, proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Poszukaj tak jest tam napisane tj. Wybierz "Pomoc" a potem "O Total Commanderze", na samym dole okna masz "INI Files" i potem ścieżki do dwóch pików ini i dokładnie tam szukaj tych plików. Jaka lokalizację Ci wskazuje tych plików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Poszukaj w katalogu %APPDATA% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach