MrGohut 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 Witojcie. Mam pewne pytanie, chcę założyć konto na homepay, nie jestem pełnoletni i teraz: czy jak bym podał dane rodzica (pesel, dowód itp..) i swoje konto bankowe to czy ktoś by się przyczepił ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyferek Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Jeśli masz zgodę rodziców, to nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrGohut 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Dowodu raczej nie będę kradł ; < Czyli homepay nie przyczepi się do tego, że nr. konta bankowego jest kogoś innego niż osoby zarejestrowanej w ich serwisie :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 (edytowany) to czy ktoś by się przyczepił Do ciebie to co najwyżej rodzice. A do rodziców, jeśli o tym im nie powiesz, to co najwyżej fiskus Edytowano Lipiec 24, 2012 przez kafi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrGohut 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Boże ludzie ;> Przecież ja nie będę tego jakoś perfidnie po kryjomu robił bo i po co ? Jak można to już odpłyńmy od tego ; D Tak czy siak myślałem, że to jakieś podejżane będzie dla homepaya czy innego takiego czegoś że pieniądze będą szły na inne konto ( w sensie ze kogoś innego) a nie tego, kto się w serwisie homea zarejestrował, ale jak tak, to dobrze, dzięki za pomoc ( ;/ ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach