statys 39 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 Cześć Szukam, szukam i znaleźć nie mogę. Prowadzę stronę o zespole i chcę zrobić wideogalerie - porobić kategorie, podkategorie i dodawać filmiki z YT itp., aby wszystko było ogarnięte w łądną całość. Może ktoś polecić jakiś fajny skrypt? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 Najlepiej sam coś zmontuj, skoro chcesz wklejać klipy z tuby. Może przyda Ci się np. takie coś: http://911-need-code-help.blogspot.com/2009/10/youtube-javascript-player-with-playlist.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolejny 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2012 Na czym jest ta strona? Jakis CMS? Zatem poszukaj pluginow do swojego CMS'a Jesli nie ma - mozesz spr. poszukac zew. skryptow galerii z opcja Video Lub ostatecznie zrobic podstrone na witrynie gdzie wstawisz liste filmow ktore bedziesz mial np. na YouTube, Vimeo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ssobieraj Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 Czy filmy to byly by tylko z youtube, czy youtube i wgrywanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statys 39 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 tylko youtube uzywam PHP-Fusiona, jest kilka wtyczek do niego, ale nic ciekawego, same podstawowe wtyczki. Dla mnie najwazniejszym czynnikiem jest możliwość tworzenia podkategorii - chodzi o zespół więc będę musiał tworzyć kategorie dzielone na lata a tam podkategorie itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greendesign 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2012 w takim wypadku chyba najelepszym rozwiązaniem będzie to o którym pisał Kolejny - po prostu stworzyć osobną podstronę z listą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koscielny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2012 Jeśli dalej jest to aktualne widziałem pewnien darmowy, autorski i stabilny skrypt w sieci. Oto link: http://blog.klocus.pl/2012/02/videoblock.html Służy on do publikacji na blogu filmów umieszczonych w serwisie YT. Sam testowałem ten skrypt i byłem z niego więcej niż zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach