kori 29 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 ostrzegam przed naciągaczami: transferuj.pl założyłem konto jakiś czas temu uiszczając opłatę 10zł aby przeanalizować działanie systemu teraz pare osób tym systemem wpłaciło patrze a rachunek do wpłaty inny jakiś, nie mam takiego najwidoczniej zamknąłem jakiś stary i niepotrzebny rachunek pytam jak zmienić rachunek a oni ponownie trzeba uiścić opłatę aktywacyjną 10zł w pierony wypłaciłem i zamknąłem konto u tych naciągaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 (edytowany) w sumie ani w ich regulaminie, ani w cenniku, nie ma informacji o dodatkowej opłacie za zmianę numeru rachunku... cytat z ich cennika (https://transferuj.pl/oferta.html): "Nie ma żadnych dodatkowych ani ukrytych opłat! Wszystkie opłaty i prowizje opisane są na tej stronie!" a to psikus Edytowano Lipiec 23, 2012 przez tym (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 (edytowany) Opłata weryfikacyjna rachunku jest opisana w zasadach współpracy, które należy zaakceptować przy rejestracji. Więc kori, trochę przesadziłeś. Edytowano Lipiec 23, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 (edytowany) opłata weryfikacyjna była już uiszczona, opłata za zmianę konta jak już wspomniał @tym nie ma w toip zadzwonili do mnie, jakiś tam kolo coś tam mówił jakiś dział i chcieli bym to sprostował, no bo przecież oddali, co też czynię: po długich i wielokrotnych telefonicznych naleganiach wreszcie zdecydowali się zwrócić opłatę dziwne rozumieją "zwrot" 9,90zł to jednak mniej niż 10zł na dodatek nie był to przelew zwrotny ze stosowną adnotacją, a dopisali do do salda konta u nich Te 10zł podobno do weryfikacji danych. Czy kwotą 1gr nie da się tych danych zweryfikować? 1zł to może jeszcze by była weryfikacja, 10zł to istne zdzierstwo przy zmianie numeru konta pobranie drugi raz 10zł totalne hamstwo liczę że poprawią się i ponowna weryfikacja będzie zawsze zwracana lub zmniejszona kwota tej operacji Edytowano Lipiec 24, 2012 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Opłaty za zmianę konta nie ma w TOIP. To fakt. Ale nijak z niego nie wynika, że jeśli za coś opłaty nie ma, to jest darmowe. Po prostu weryfikujesz drugie konto i ponosisz za to kolejną opłatę weryfikacyjną. Proste jak budowa cepa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 W umowie o współpracy jest: 5. SerwisTransferuj.pl jest płatny. Odbiorca płatności zawierając Umowę akceptuje zasady i wysokości płatności wskazane w pkt. 6 Umowy, przy czym: a. prowizja – pobierana jest od transakcji; b. opłaty: i. opłata aktywacyjna (weryfikacja numeru rachunku bankowego do wypłat); ii. opłata za wypłatę zgromadzonych środków; iii. opłata za zwrot pieniędzy Nadawcy płatności – w sytuacji, gdy Odbiorca płatności nie dokonuje sam zwrotu pieniędzy za towar, a zleca tę czynność Spółce. Zmieniłeś numer rachunku bankowego to według tej umowy muszą go zweryfikować co jak widać nazywa się aktywacją konta a według cennika to kosztuje właśnie 10 zł 6 Aktywacja konta 10,0 PLN więc nie rozumiem afery, która robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach