become 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 Witam. W związku z zakończeniem świadczenia usług szukam firmy gotowe przejąć obsługę moich klientów. Mam 13 aktywnych kont hostingowych. 1 x 1 GB za 49 zł / rok 10 x 3 GB za 99 zł /rok 2 x 10 GB za 199 zł / rok Konta oparte sa o cPanel. Utrzymuję również 14 domen. 8 - z końcówką [.pl] 1 - .com.pl 1 - .targi.pl 3 - .net 1 - .com Zainteresowane firmy proszę o kontakt na prv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 na sprzedaż za bardzo nie licz, nie ma za bardzo co kupić wg mnie, może ktoś kto ma serwery z cpanelem przygarnie ich od Ciebie gratis i uwolni Cię od utrzymywania serwera. .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo92 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Witam proszę o kontakt na PW w sprawie sprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Witam proszę o kontakt na PW w sprawie sprzedaży. Naprawdę uważasz, że lepiej jest zaśmiecić internet takim postem (którzy inni czytają z ciekawości jako "ostatni post"), zamiast napisać do autora PW (który notabene o to prosi)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo92 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 Naprawdę uważasz, że lepiej jest zaśmiecić internet takim postem (którzy inni czytają z ciekawości jako "ostatni post"), zamiast napisać do autora PW (który notabene o to prosi)? Jak chciałem wysłać PW to wyskakiwał błąd więc napisałem aby kolega wiedział, że chce się z nim skontaktować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach