LordBart 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 Dziś prowadziłem długą i ożywioną dyskusję na temat domen i pojawił sie problem najlepszych domen. Stąd ten topic. Jakbyście mieli wybrać - przy załozeniu, ze wszystkie domeny .pl są wolne i możecie zarejestrować 10 - jakie to byłby domeny ? pomijamy domeny-marki! Czyli jakie jest top10 domen .pl Moje typy: sex.pl praca.pl domeny.pl hotele.pl bilety.pl noclegi.pl bielizna.pl zabawki.pl kwiaty.pl polska.pl zapraszam do zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrisxx 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 sex.pl gsm.pl bank.pl hosting.pl warszawa.pl krakow.pl polska.pl hotele.pl komputery.pl dzwonki.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 telefony.pl mp3.pl sklep.pl internet.pl firma.pl agencja.pl samochody.pl gry.pl gielda.pl ogloszenia.pl - nie chciałem żeby się powtarzały z ww, łatwiej było by wypisać 50 bo mam jeszcze sporo w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 poland.pl webhosting.pl sms.pl sennik.pl games.pl polityka.pl biznes.pl finanse.pl reklama.pl rzad.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 gazeta.pl onet.pl wp.pl google.pl tp.pl Hehehe Jak miło jest sobie pomarzyc. Jeszcze dorzuce do tego: e.pl i.pl gpw.pl biznes.pl pff.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 webhostingtalk.pl - tanio bym jej wam nie oddał :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 Na II spotkaniu webhostingtalk.pl sami bysmy od Ciebie odebrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 Na II spotkaniu webhostingtalk.pl sami bysmy od Ciebie odebrali Skąd wiesz, że mam zamiar przyjść na II...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozmu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2006 www.sex.pl ... ta jedna by mi wystarczyła btw, nie ma domeny "sex.pl" dostępnej do rejestracji, to domena funkcjonalna, czyli można tylko zarejestrować coś.sex.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach