Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2012 Witam, mam na sprzedaż Bloga - www.it-world.pl Stronę sprzedaje z powodu braku czasu na jej aktualizacje. Gdy strona jest aktualizowana na bierząco statystyki są powyżej 50 unikalnych osób na dzień Zainstalowane modyfikacje na stronie to: All in One SEO Pack Google XML Sitemaps NK Fajne Simple Facebook Share Button WordPress Facebook Like Plugin WP-Conulus Duża lista spamerskich adresów IP, została dodana do czarnej listy jak i wybrane słowa, które przenoszą komentarz do Spamu bądź do komentarzy oczekujących na akceptację. Domena jest ważna do 2012.10.24 14:04:48 Trzymana jest w ovh http://whois.domaintools.com/it-world.pl 183 wposy 20 kategorii 865 tagów 74 komentarze Gratis do strony dołączam hosting ważny do końca ważności domeny. Hosting jest wygenerowany z mojego konta reseller jego parametry to: dysk: 500 MB Transfer: 6 GB BazDanych: 5 Zupełnie te parametry wystarczają, stronę przekazuję włącznie z kontem mailowym. Cena jaka mnie interesuje to 100 zł Kontakt PW, mail: bartek.bator@interia.eu Na prośbę mogę wysłać numer telefonu Nie wystawiam faktury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2012 Cena do negocjacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2012 Daj hasło do stat4u. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2012 Daj hasło do stat4u. stat4u jest bardzo mało wiarygodnym źródłem Ich statystyki nie odzwierciedlają rzeczywistości, sprawdzone na kilku serwisach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2012 stat4u jest bardzo mało wiarygodnym źródłem Ich statystyki nie odzwierciedlają rzeczywistości, sprawdzone na kilku serwisach. ale to zawyżają czy zaniżają ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2012 W przypadkach które ja sprawdzałem mocno zaniżały, było to kilka for o tematyce gier jak i kilka prostych stron informacyjnych. Np. zamiast 1000 unikalnych wizyt potrafił odhaczyć tylko 600. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2012 hasło to: it-world owszem zaniżają, mam porównanie z statystykami google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Temat do zamknięcia. Strona Sprzedana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2012 Wow to ja mialem takeigo bloga i bylo 250 uu dziennie, myslalem ze to shit malo jak na to ile czasu na niego poswiecilem i zostawilem, hosting upadl a z tym blog. A tutaj za 50 uu, 100 zl o.O! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach