czaczawik 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2012 Chciałbym zmienić serwer vps a co za tym idzie ip. I tu pytanie. Czy jak zmienie w licencji DA ip serwera na nowe to stary serwer przestanie wczytywać strony które tam stoją? Czy przestanie działać tylko DA a strony będą chodzić normalnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2012 stary panel będzie działać do czasu aż skrypt nie zweryfikuje licencji i wyłączy panel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaczawik 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2012 (edytowany) Akurat to czy panel będzie działał najmniej mnie interesuje. Chodzi mi o strony na starym serwie. Jak sie zachowają gdy DA się zweryfikuje i wyłączy. Edytowano Lipiec 21, 2012 przez czaczawik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezary188 40 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2012 Tak samo. Ja mialem taka sytuacje i nic sie nie zmienia tyko ze nie mozesz wejsc do DA zeby cos przestawic tylko tyle albo az Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach