Majdan 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2006 Gdzie najtaniej? Ukryte wady? Chodzi mi o domenę .PL - tylko i wyłącznie domenytanio.pl dnspartner.pl rejestrator24.pl Wypiszcie plusy i minusy wszystkich providerów. domenytanio, dnspartner, rejestrator24 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aftereight 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2006 Wypiszcie plusy i minusy wszystkich providerów.domenytanio, dnspartner, rejestrator24 Plusy i minusy providerów wypisane są w odpowiednich wątkach na tym forum. Już kilka wątków pod Twoim masz informacje o domenytanio.pl Może chociaż jakieś minimum zaangażowania w odszukanie potrzebnych Ci informacji byś włożył? Polecam opcję "Szukaj", to naprawdę nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
b4x 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2006 Więc Tak . Mam domene w DomenoMania.pl Napoczątku zarejestrowałem , zapłaciłem . I czekałem na rejestracje około 1 dzień . Pisałem kilka emaili , nieodpisywali . A teraz bardzo szybko odpisują . Bardzo Szybko Rejestrują . Do domu po rejestracji przysyłają Ci ulotkę , informacje i fakturkę . A co z Kontaktem Telefonicznym , nie powiem bo nie dzwoniłem , niemiałem potrzeby Ogólnie Oceniam Ich 4+/5+ Polecam Osobom Prywatnym , oraz firmom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2006 Domenytanio.pl - zamowilem 3 domeny nastepnego dnia były juz zarejestrowane, ładny panel , dobre ceny polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
b4x 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2006 Fujara ma racje wcześniej był gorszy panel , gorsza grafika . Widać że teraz zainwestowali w bezpieczeństwo . BO panel miał luki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
__2006__ 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2006 @ polecam domenomania.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 17, 2006 domenytanio.pl - szybko i bez problemów, po prostu OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majdan 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2006 kto co poleca, to ok mi chodzi o plusy i minusy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2006 Ja mam w http://www.rejestrator24.pl i nie narzekam... Sa chyba najtansi jesli chodzi o odnowienia... A co do rejestracji nowych domen to trzeba patrzec ile kosztuje odnowienie:) Do konca lutego w kei.pl mozna sobie kupic .pl za 19zl netto i przeniesc za free:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2006 Polecam DomainMaker i Consulting Service Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rutek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2006 polecam rejestrator24.pl rejestracja domeny eu trwała u mnie około 5 minut, - rejestracja domeny - przelew on-line - potwierdzenie wołaty (zaznaczam że była to już kolejna moja domena wykupiona u tego usługodawcy) oczywiście pozostała kwestia podpiecia DNSów a to trwało u nich jakieś 40-90 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2006 Nie wiem.. jak plusy i minusy? Rejestratora domen? domenytanio.pl rejestrują, pozwalają zmienić DNSy w panelu.. i to wszystko - o to przecież chodzi, nie? jak "plusy i minusy".. ja nie rozumiem heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2006 Powaznym minusem jest np w Nazwa.pl brak modyfikacji rekordów dns z poziomu panela admin. a szkoda bo konkurencja jest tu zdecydowanie lepsza :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2006 Ta.. ale nazwy chyba tam nie ma w pierwszym poście..heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2006 Polecam DomainMaker i Consulting Service Z tym, że Domainmaker jest hurtownią domen, zatem osoba prywatna bedzie miała trudności tam z zakupem. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majdan 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2006 Witam ponownie! Chciałbym poznać jeszcze trochę opini o rejestrator24.pl i o jego minusach? Co można co nie? Czy mozna zmienic swoje dane, zmienic/dodac abonenta domeny, zmienic ustawianie miejsca parkowania? Znalazłem też paru tanich providerów: hrd.pl, domenyhosting.pl, cal.pl, xip.pl Słyszeliście o nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2006 mozna zmienic, nie ma tylko jakiejs strony do parkowania za free czy przekierowan maila... nie wiem co dokladnie chcesz wiedziec... mozna za to dodawac rozne rekordy DNS... zreszta masz demo na ich stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luke4U 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2006 A propos Domenytanio... Wysylam juz do nich 3 maila w ciagu 5 dni... na zaden nie odpisali ! Mam nadzieje, ze odbiora telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach