Dariusz Zalewski 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2012 Witajcie! Mam pewien problem z cPanelem. Zainstalowałem go na swoim domowym dedyku, pokonfigurowałem i działa. Prawie. Przez IP 192.168.0.10 (lokalne) łączy się bez problemu z panelem i z default website. Z kolei z moim IP oraz z domeną, nie łączy. (PING wykrywa serwer) Ma ktoś pomysł, co mogłem źle zrobić, lub ma czas by wejść na cpanel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2012 (edytowany) Sprawdź: - na którym interfejsie nasłuchuje cpanel => netstat ? - iptables ? Edytowano Lipiec 20, 2012 przez Syndrom (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dariusz Zalewski 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2012 iptables w załączniku cpanel nasłuchuje na eth0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2012 Nie ma to jak zrobić zdjęcie monitorowi, i przy okazji uciąć połowę wszystkiego. Nie mogłeś się zalogować przez SSH i wrzucić to co wypluje na wklejke? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach