Dominik Wilk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2012 Witam posiadam komputer stacjonarny bez nagrywarki oraz dvd musiałem zreinstalować system za pomocą pendrive użyłem to tego programu WinToFlash wszystko przebiegało pomyślnie aż do instalacji systemu windows Xp pojawiło się niebieskie tło i wyskoczył błąd :W używanym przez instalatora pliku .SIF brakuje następującej wartości albo jest uszkodzona: Wartośc 0 w wierszu w sekcji [sourceDisksFiles] uniemożliwia to dalszą instalacje mam tyko klawisz żeby wyjść z instalacji . Proszę o pomoc. Przepraszam za błędy ale piszę z komórki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Wilk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2012 (edytowany) już botuje 3 raz i nie działa jest to windows XP home premium 2001-2003 sp 2 Edytowano Lipiec 19, 2012 przez Dominik Wilk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Wilk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2012 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Wilk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2012 winflash coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2012 z tego co kojarzę to nie trzeba zgrywać obrazu płyty tylko jako źródło wskazać numerek cd rom i się robi bootowalny pen:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Wilk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2012 (edytowany) Wiecie co zainstalowałem niby wszystko się uruchamia jednak wywala bła nie można uruchomić systeumu windows z powodu błedu kofiguracji dysku nie można dokonać odczytu ze wskazanego dysku startowego sprawdz sciezke albo dysk Edytowano Lipiec 20, 2012 przez Dominik Wilk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach