Łukasz Rosicki 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Cześć, Chciałbym was zaprosić na mojego bloga i forum komputerowe. Serwis prowadzę samodzielnie, mniej więcej od początku czerwca. Na blogu codziennie publikuję jakiś artykuł (poradnik, felieton, czy zwykły nius opatrzony komentarzem), natomiast forum żyje własnym życiem, co nie znaczy, że o nie nie dbam. Wszystkie teksty jakie publikuje są unikalne i staram się do nich jak najbardziej przykładać. Zatem jeszcze raz proszę: czytajcie, komentujcie, linkujcie, lajkujcie i piszcie na forum Link do forum: Forum komputerowe Link do bloga: Blog komputerowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 styl forum jest super przewaga prostoty wygrywa tak trzy mać ! Blog w sumie też ale miło by było żeby wszystko było jednakowo zgrane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Styl forum jakby niedokończony, Highlab fajne, bo ja lubię Metro, a tam pachnie Metro : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajgeer 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 (edytowany) Blog jak najbardziej ok. Może zastanów się nad jakimś tłem, a treść strony zostaw w białym kontenerze? Co do forum: mam nadzieję, że top jest do wymiany? Pomyśl może nad zmianą kolorów w widoku tematu (klasy bg1 i bg2). Tak, to jest prosto i czytelnie - jest ok. Edytowano Lipiec 17, 2012 przez Tajgeer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Rosicki 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Dzięki wszystkim za komentarze. Co do ewentualnych zmian to sam o nich myślę, jednakże załatwie to dopiero po wakacjach, gdy będę miał trochę funduszy na unikalny layout. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Brakuje mi slidera, ogółem fajny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibek2 12 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2012 Może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szrymek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 Bardzo fajne i forum i blog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hastler 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2012 W stylu forum mozna dodac cos jeszcze jest przejrzyscie ale za proste blog ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fixer 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2012 (edytowany) sympatycznie. jeśli chodzi o minusy to forum aż się prosi o kilka bajerów, dobrze że jest prosto ale trochę nudno Edytowano Lipiec 31, 2012 przez fixer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 Zrób klikane logo na forum btw znajomo wygląda to forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Kolopik widzisz? Już wiesz o co mi chodziło z tym "no postawiłeś sobie... no i co?". Że gościu tutaj też "se postawił" forum, wrzucił skórkę... no i... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Yyyy ogólnie Ok ale czy myszka (w logo) nie powinna mieć z drugiej strony kabla ? Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Kolopik widzisz? Już wiesz o co mi chodziło z tym "no postawiłeś sobie... no i co?". Że gościu tutaj też "se postawił" forum, wrzucił skórkę... no i... Rozumiem wujku Sponsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach