maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Witam, Poszukuje oferty taniego VPS-a i znalazłem http://livenet.pl/engine/?serwery-vps,15 pakiet "start" dość dobre parametry i przystępna cena, zamiar mam postawić do 100 slotów TS + 2 fora sredniej wielkości i nie wiem czy wytrzymają. Macie może jakieś inne oferty? Tak do 25 zł maksymalnie (wiem ze dość niska cena, no ale co zrobic) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 podobno livenet lepiej omijać szerokim łukiem. Może biznes-host? w najtańszym pakiecie masz mniej ramu, jak zapłacisz za 3miesiące z góry to mniej więcej ta sama cena. Ale jakość, wydajność i support są na wysokim poziomie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 2GB to gwarantowana ilość RAM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Wcześniej wspominali, że u nich wartość z oferty to jednocześnie gwarantowana i max, więc nie mają żadnych burstów i w sumie chyba dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Wysłałem propozycje na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2012 Polecam LiveNet.pl, na pewno znajdziesz coś dobrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2012 Wszystkie oferowane przez nas parametry są gwarantowane. Wirtualizacja: OpenVZ nie galopuj, nie galopuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2012 ViPower.pl, będziesz w 100% zadowolony!! Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2012 Witam, Zapraszam do zapoznania się z ofertą Mintshost.pl Dla graczy dajemy gratis serwer TeamSpeak 3 do 100 slotów. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2012 Ja korzystam oprócz edisa z http://serversite.eu/ polecam! Z vihost zrezygnowałem, za bardzo zamulony cpu był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach