Causen 76 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2012 (edytowany) Witajcie. Posiadam VPS z panelem direct admin, utworzyłem trzech użytkowników, każdy ma swoje bazy. Użytkownik 1 - ma 3 bazy Uzytkownik 2 - 1 bazę. Użytkownik 3 - 1 bazę. Jak zaloguje się do Da jako dany uzytkownik2 lub 3 to w zarządzaniu mysql widzę jego bazę. Jednak po kliknięciu w przejdź do phpmyadmin, zamiast bazy użytkownika jako który jestem zalogowany, wyświetlają mi się bazy użytkownika 1. Innymi słowy, nieważne jako który użytkownik się zaloguję do DA i przejdę stamtąd do phpmyadmin,to w phpmyadmin i tak wyświetlają mi się bazy użytkownika 1. Jakieś rady? Edytowano Lipiec 14, 2012 przez Causen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Zaloguj się do phpmyadmina jako użytkownik 2 lub 3. Kliknięcie w link phpmyadmina z DA nie powoduje automatycznej autoryzacji danego użytkownika tylko przejście na stronę z phpmyadminem. Zapewne wcześniej byłeś zalogowany jako użytkownik 1 do phpmyadminai sesja jeszcze nie wygasła i dlatego po wejściu w phpmyadmina masz go aktywnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Wyloguj się w phpMyAdmin klikając na ikonkę Exit po lewej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach