peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2012 Witam, stworzyłem panel zarządzania serwerem gry, i poszukuję CMS'a który idealnie będzie pasował do moich potrzeb, zależy mi na: - prostym zintegrowaniu panelu z CMS'em - poziomie użytkowników (tylko użytkownikowi z daną rangą ukaże się panel) - zabezpieczenia (brak ewentualnych możliwości włamań) - przejrzystość i łatwa modyfikacja CMS'a - edytowanie podstron dla danego poziomu użytkowników - zoptymalizowany kod (szybkość działania) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2012 DATA LIFE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2012 Data Life Engine jest płatnym skryptem więc nie wiem czy autora zainteresuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2012 Data Life Engine jest płatnym skryptem więc nie wiem czy autora zainteresuje. tak ale posiada wszystkie opcje czego potrzenuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2012 Wiesz jeszcze wkomponować Panel w CMS to tez nie jest proste. Joomla też posiada te punkty wymienione przez użytkownika a wklepać panel do skryptu może być ciężko Może lepiej napisać coś własnego? Przecież skoro napisałeś panel to mini CMS pod to zajmie ci jeden dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2012 Nie będę zabezpieczał dlatego wylałbym gotowe rozwiązanie, nad joomlą już myślałem, co do DLE to raczej kieruję się w stronę czegoś darmowego, coś jeszcze poza joomlą, darmowego i spełniającego moje wymagania się znajdzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 Odświeżam temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2012 Odświeżam temat. http://www.php-fusion.pl/ http://extreme-fusion.pl/ sprawdzałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach