CleverCat 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 (edytowany) Witam. Zakupiłem serwer VPS na www.webh.pl. Chciałem postawić na nim serwer gry Minecraft, lecz podobno się nie da ponieważ procesor ma widoczność jednego rdzenia. Czy jest możliwość zmiany na 2? Pisałem do BOKu lecz nie dostałem odpowiedźi. Edytowano Lipiec 13, 2012 przez CleverCat (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 Witaj, jest taka możliwość. Na PW proszę o numer zgłoszenia do BOK. Sprawdzę dlaczego nie ma odpowiedzi i załatwimy sprawę. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 Nie chce być zły,ale takie tematy powinny być OD RAZU kasowane z odpowiedzą zwrotną "To nie forum firmy". To jest po prostu śmieszne żeby takie tematy pisać. Fakt faktem można o coś zapytać firmy w publicznym temacie,ale nie o Czy jest możliwość zmiany na 2? Bez obrazy webh.pl,ale powinieneś ignorować takie wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CleverCat 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 inaczej nie było drogi dojścia Więc gdzie niby miałem napisać jeżeli nie na ich kontakt? tylko tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 Problem został rozwiązany więc temacik można zamknąć. Faktycznie klient czekał 20h na odpowiedź, ale to przez to, że zgłoszenie zostało zakwalifikowane jako spam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 (edytowany) Nie chce być zły,ale takie tematy powinny być OD RAZU kasowane z odpowiedzą zwrotną "To nie forum firmy". To jest po prostu śmieszne żeby takie tematy pisać. Fakt faktem można o coś zapytać firmy w publicznym temacie,ale nie o Skoro od 3 dni nie uzyskał od nich odpowiedzi, a na forum od razu odpisali, to jaki z tego wniosek? Zaginione zgłoszenie? Bez przesady... Trzeba szybko odpisać by nie było flame na forum Edytowano Lipiec 13, 2012 przez tym (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 (edytowany) Wypraszam sobie. Nikt nie czekał na odpowiedź 3 dni... nie przesadzajmy! Może napiszmy od razu, że ktoś czeka na odpowiedź miesiąc czasu! A co się będziemy cackać! Edytowano Lipiec 13, 2012 przez webh.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 (edytowany) Wypraszam sobie. Nikt nie czekał na odpowiedź 3 dni... nie przesadzajmy! Jak u was czeka sie do 7 dni na aktywacje serwera to wszystko możliwe ps. zgłoszenie zakwalifikowane jako spam... biedni klienci... praktycznie każdy może tam trafić, fajny system zgłoszeń! @icebeast, rozumiem że z webh macie taki system, tu plusik, tam minusik, fajnie to wygląda, nie? Edytowano Lipiec 13, 2012 przez tym (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 (edytowany) O co CI chodzi człowieku? Masz gorszy dzień? Nie chce nic mówić, ale teoretycznie nie musimy nikomu iść na rękę i dokonywać modyfikacji usługi w taki sposób by jakaś aplikacja działała. Jak ktoś się nie ma do czego przyczepić to zawsze się znajdzie powód! @icebeast, rozumiem że z webh macie taki system, tu plusik, tam minusik, fajnie to wygląda, nie? Jaki znowu system? Przecież ja użytkownika IceBeast nie znam. Normalny człowiek widzi to co wypisujesz... Edytowano Lipiec 13, 2012 przez webh.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CleverCat 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2012 Czekałem 3 dni nie na tym zgłoszeniu. Na ten problem czekałem akurat 20h. To prawda. Nie mówię że to wina webh.pl czy coś, tak więc nie przesadzajcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2012 Jak u was czeka sie do 7 dni na aktywacje serwera to wszystko możliwe ps. zgłoszenie zakwalifikowane jako spam... biedni klienci... praktycznie każdy może tam trafić, fajny system zgłoszeń! @icebeast, rozumiem że z webh macie taki system, tu plusik, tam minusik, fajnie to wygląda, nie? Nie, nie mamy. Mimo że korzystając z usług webh nie byłem w pełni zadowolony z jakości, to jednak mogę spojrzeć obiektywnie na sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach