GeoAce 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 Co polecacie pod forum. Linuxpl czy biznes host. Shared hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 To zależy też jaka pojemność cię interesuję bo obie firmy są godne polecenia , jeżeli chcesz 10GB to biznes host a jeżeli 2 GB to linuxpl a jak chcesz 50GB to tylko progreso : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 Zdecydowanie biznes-host. Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 Zdecydowanie biznes-host. Polecam! +1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 Również polecam biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voti 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 Również polecam biznes-host.pl Ja od siebie zaproponuję devilmedia.pl, ...dlaczego ?! bardzo dobry hosting, jakość świadczonych usług i profesjonalizm supportu ponad wszystko, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 Ja polecę linuxpl. Mój serwer na którym mam konto ma uptime 150 dni, co sprawdzam również samemu swoim monitoringiem, te 150 dni temu był downtime 2godziny od rana któregoś dnia. Z czystym sumieniem mogę polecić. Wszystko bardzo stabilnie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2012 zawsze polecałem linuxpl za cenę i dostęp ssh w standardzie niestety coraz częściej się przytyka w specyficzny sposób ostatnio przytyka się w specyficzny sposób, przestają chodzić jednocześnie: ftp upload i maile wogóle ftp upload bardzo często się przytyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2012 Jak hosting pod stronę www - to tylko unixstorm.org Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach