Pitu 160 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 Witam Z ciekawości zapytam, czy nie ma żadnej kontroli nad kontami typu "Firma Bronze"? Ostatnio coraz więcej osób ustawia sobie ten status, wchodząc w ich profil oczywiście brak danych o firmie. Myślałem, że miało to służyć wyróżnianiu legalnie działających firm. Teraz każdy może ustawić sobie typ konta jako firma. Pozdriawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 Jak takie coś widzę, to zmieniam im grupę na Użytkownicy. Ale może trzeba zbanować kilku dla przykładu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 (edytowany) Od razu możesz mi zmienić na użyszkodnika, nie dawno w pewnym celu aktywowałem profil firmowy ale pomyliłem się co do jego działania @edit Dzieki wielkie Edytowano Lipiec 12, 2012 przez bolek10 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 A nie szło by zrobić, żeby np. ustawiać taki typ tylko przez modków? Np. na podstawie wpisu do CEIDG. Takie lekkie przemyślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 To ja też bym poprosił o zmianę na Użytkownika (chciałem sprawdzić dokładniej co może robić taka Firma Bronze dodatkowego). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach