mat2104 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 Witam,dzisiaj zakupiłem swój pierwszy serwer vps z systemem Windows XP Professional - 32 bit w firmie exone.pl Próbowałem odpalić na nim serwer Terrari i mam mały problem : http://imageshack.us/photo/my-images/213/beztytuuggw.png/ Kolejne pytanie dotyczy sterowników gdy zakupiłem serwer vps z windows'em to muszę na nim instalować sterowniki.? Jeżeli możecie mi pomóc to byłbym wdzięczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2012 Nie wiem po jakiego grzyba kupowałeś serwer z Windowsem tylko po to aby postawić na nim serwer Terrari. Lepszy sposobem byłoby zainstalowanie na Linuxie mono-complete (najlepiej w wersji 2) Pamiętaj, że OS też zabiera trochę zasobów i może się okazać, że zasoby z VPSa idą w 100% na OS... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2012 Nie wiem po jakiego grzyba kupowałeś serwer z Windowsem tylko po to aby postawić na nim serwer Terrari. Lepszy sposobem byłoby zainstalowanie na Linuxie mono-complete (najlepiej w wersji 2) Pamiętaj, że OS też zabiera trochę zasobów i może się okazać, że zasoby z VPSa idą w 100% na OS... A ja nie wiem po jakiego grzyba odświeżasz temat sprzed 3 miesięcy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 Po to aby ktoś mający podobny problem znalazł poradę na ten temat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach