Kleeja Upload 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2012 Kleeja.pl jest odpowiednikiem arabskiej strony Kleeja.com, która stworzyła Skrypt Hostingu Plików Kleeja jest skryptem, który daje bardzo dużo możliwości za darmo, tak za DARMO. Wystarczy spojrzeć na allegro i porównać, koszt marnego skryptu a tak naprawdę to nie całe 20% skryptu kleeja za minimum 100 zł. U nas dostaniecie to wszystko za DARMO Pomoc techniczną Skrypt Aktualizację i wiele wiele więcej Skrypt jest mało znany w Polsce dlatego myślę że na tak popularnym forum inni ludzie, którzy poszukują takich darmowy alternatyw zainteresują się nim i stworzą wspaniałą społeczność Kleeja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2012 Ten skrypt akurat znam od a do z Mogę pomóc przy pisaniu spolszczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kleeja Upload 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2012 (edytowany) Spolszczenie jest, jest również cały czas rozwijane, jak i inne moduły. Ale każda pomoc się przyda, za którą z góry dziękuję. Edytowano Lipiec 11, 2012 przez Kleeja Upload (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2012 Firmą jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kleeja Upload 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2012 (edytowany) Nie, a żeby dawać coś za darmo trzeba prowadzić działalność gospodarczą? Czy to tylko drobna zaczepka do profilu w którym starałem się zaprezentować w taki a nie inny sposób Edytowano Lipiec 11, 2012 przez Kleeja Upload (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2012 Dlaczego strona jest po arabsku albo innym hebrajsku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2012 Coraz częściej się nadużywa funkcji Firma Brąz... Nie masz firmy to tego nie używaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kleeja Upload 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2012 Kleeja jest po polsku Kleeja.pl to wsparcie arabskiej strony Kleeja.com Na stronie Kleeja.pl na dole w ToolBar jest odnośnik i można przetłumaczyć stronę w każdym języku. Po rejestracji w dziale download są dostępne pliki i szablony do pobrania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 @up Podrzuć jakiś link do strony (EN/PL) która korzysta z tego skryptu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2012 Właśnie, głównie brakuje dema skryptu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kleeja Upload 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 Proszę EN http://kleeja.com/demo PL http://www.hosting-cmsszablony.cba.pl/ Login: test Hasło: test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 Super Szkoda tylko że nie można "Katalogować" plików... Przykładowo muzyka do folderu / kategorii muzyka itd. Jeśli to wprowadzicie na pewno zacznę uzywać ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kleeja Upload 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 A coś takiego może ? DEMO: http://kslbank.pl/panel Login: demo Hasło: demo Kto za żeby zrobić support i to rozwijać? Skrypt ma wiele zalet min. -Sam segreguje typu plików -Tworzenie folderów i ich usuwanie -Przenoszenie plików do folderów -przesyłanie każdego rodzaju plików -Skracanie linków do plików jak adf.lu itd aby zarabiać za pobranie -zabezpieczenie plików hasłem -Pełna kontrola w panelu administratora -przydzielanie miejsca na dysku do każdego konta -Statystyki pobrań i wysyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 A jeżeli to zrobisz zgłoszę cię do autora tego skryptu za nielegalne rozprowadzanie kopi poza licencją Patrzac na to: http://www.webhostingtalk.pl/topic/35650-prawo-polskie-vs-arabskie-prawo/page__view__findpost__p__300628 to wydaje sie, ze chyba wiedza o tym i nie robia wiekszych problemow z tego powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kleeja Upload 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2012 Zaraz zaraz Devil, źle mnie zrozumiałeś Tworzę skrypt na podstawie już ci pokazuje Shareit!, które demo widzisz oraz http://Dropit.pl Scalam w jedną całość, demo, które przedstawiam jest na licencji, którą zakupiłem na w/w przez Ciebie stronie. Ja tylko wzoruje się na tym, udostępniłem też demo by dowiedzieć się czy taka funkcjonalność innym pasuje. ShareIT! i DropIT jak podałem powyżej chcę połączyć w jedno a dodatkowo dodać instalacje paczek pluginów, i rozwijać to całkowicie za darmo... Nie chcę pobierać czegoś przerabiać i udostępniać, chcę by wszystko było darmowe i legalne. Więc proszę nie atakuj mnie, jeśli chcesz coś zgłaszać i czujesz taką potrzebę nie pisz o tym tylko to zrób proszę. Ja chciałem zasięgnąć tylko opinii. To co tam widzisz to tylko 30% możliwości tego co ja robię na tego podstawie! Jeśli napisałem coś nieściśle co spowodowało twoją irytację to przepraszam wszystkich. Skrypt będzie tylko bazował na takiej funkcjonalności, lecz kod, grafika i inne funkcje są autorskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiotreX77 25 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2012 Wszystko fajnie ale wasza strona nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doler 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2012 właśnie straciłem czas;] przeczytałem cały artykuł i na koniec się okazało, że strony już nie ma;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach