HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 To nagrodź firmę odpowiednim komentarzem. Jeżeli czujesz, że umowa nie została wypełniona należycie, masz prawo dochodzić swoich praw na drodze reklamacyjnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 (edytowany) Jak byś zobaczył ile ona ma negatywnych komentarzy hehe oni już tam się pewnie kolejnymi nowymi nie przejmują Edytowano Lipiec 10, 2012 przez xSIX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 Jak nic nie zrobisz to dalej będą robić to co robili. Bądź upierdliwy, niech dostaną po tyłkach za oszustwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2012 (edytowany) Sorki za odkop ale dziś napisałem do szanownej firmy o zapytanie się co z przesyłką bo jeszcze jej nie ma a oni mi napisali że przesyłka została uszkodzona i że dziś ponownie wyślą, skąd oni mogą wiedzieć że przesyłka została uszkodzona? jak to był zwykły list piorytetowy nierejestrowany . Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale się trochę wkurzyłem i wysłałem im te 10zł na kuriera i zobaczymy co będzie Edytowano Lipiec 20, 2012 przez xSIX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2012 Sorki za odkop ale dziś napisałem do szanownej firmy o zapytanie się co z przesyłką bo jeszcze jej nie ma a oni mi napisali że przesyłka została uszkodzona i że dziś ponownie wyślą, skąd oni mogą wiedzieć że przesyłka została uszkodzona? jak to był zwykły list piorytetowy nierejestrowany . Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale się trochę wkurzyłem i wysłałem im te 10zł na kuriera i zobaczymy co będzie Oznacza to tylko tyle że wcześniej wciskali Ci kit mówiąc o tym że w ogóle ją wysłali.. i jeszcze wpłacasz im pieniądze dodatkowo? No obecnym etapie już powinien być negatyw i mail z informacją, zwrot pieniędzy albo sprawa do allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2012 Ogólnie to nie chce mi się z nimi bawić w sprawy allegro bo szkoda czasu i tak pewnie bym nie odzyskał pieniążków a tak spróbowałem jeszcze raz 10zł to nie dużo a może akurat przyślą paczkę bo zależy mi na niej , znajomy ostatnio zamawiał od nich coś kurierem to paczka przyszła na 2 dzień a co najlepsze za 3 dni przyszła kolejna taka sama widać ,że niezły zamęt tam mają żeby wysłać 2x taką samą paczkę hehe Proponuje zamknąć temat : ) Odkopałem ten temat aby wam uświadomić jaka ta firma jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2012 nie ma co zamykać przygody jeszcze nie zakończyłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2012 Ooo wchodzę na emeila a tu zdziwienie Dostałem wiadomość od firmy kurierskiej (nie będę zdradzał nazwy) ,że paczka została wysłana przez ową firmę o której rozmawialiśmy , termin dostawy poniedziałek jak i jest ID przesyłki Wielki +++ dla firmy bo już się bałem że wgl nie dojdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2012 /// Można już zamknąć temat bo zakończyłem już sprawę z tą firmą dziś był kurier o 16 i dostarczył paczkę na którą czekałem 3 tyg fakt nie zgadza się z obrazkiem na foto które było na aukcji ,ale jest podobna. Wiem jedno ,że już więcej tam nic nie zamówię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach