xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2012 Wybaczcie, ale nikogo nie kręcą publiczne popychanki i wszelkie wątpliwości wyjaśniajcie prywatnie zamiast się kompromitować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 (edytowany) Ja skomentowałem Twoje forum- mam takie prawo. Do tego służy ten wątek Ty natomiast po raz kolejny publicznie mnie obrażasz na forum. Nie nazwałem Cie gimbusem ale Twoje gimnazjalne zaczepki mnie nie bawią. Szkoda na to życia. Gdybym miał oceniać twoje zachowanie na tymże forum, bez wahania użyłbym określenia GIMBUS Nie ma to jak odreagowywać emocje na forum. Szkolnictwo mam dawno za sobą. mnie tu znają Jak skończysz szkołę będziesz mógł dopisać sobie do CV "Znają mnie na wht". W końcu nie pisze się ani nie mówi "dzieci z gimnazjum" a "młodzież z gimnazjum". Więc stąd mój komentarz na temat forum oraz wypowiedzi. Już biegnę się zarejestrować. Edytowano Październik 5, 2012 przez Kede (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Kolejne zmiany na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Czekamy na fotki Agnieszki na webhostingtalk.pl ;;; )P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 Czekamy na fotki Agnieszki na webhostingtalk.pl ;;; )P Tylko PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2012 nie ładnie to na netbooku wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2012 nie ładnie to na netbooku wygląda Dzięki za wykrycie błędu. Możesz sprawdzić teraz i dać info ? Z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2012 Prawie jest ok ale prawie na logu jakiś biały pasek obok napisu rejestracja - logowanie na górze oraz zrobił się pasek szerokości do przesuwania wcześniej go nie było lukaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2012 Prawie jest ok ale prawie na logu jakiś biały pasek obok napisu rejestracja - logowanie na górze oraz zrobił się pasek szerokości do przesuwania wcześniej go nie było lukaj Okej, dzięki. Ten pasek ma tak być, zobacz, że jak najedziesz na Logowanie to ten pasek zmienia kolor na błękitny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2012 Okej, dzięki. Ten pasek ma tak być, zobacz, że jak najedziesz na Logowanie to ten pasek zmienia kolor na błękitny No faktycznie zmienia kolor to tą szerokość jeszcze popraw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach