Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 (edytowany) Witam, chciałbym przedstawić Wam moje malutkie, młodziutkie forum, które kryje się pod adresem www.4Young.pl . Forum dopiero powstało wczoraj i właśnie wypełniamy je treścią itd. Layout jest darmowy, ale trochę przerobiony Proszę o wszelkie oceny, co mógłbym zmienić, dodać itd. Z góry dzięki za wszelkie opinie. Edytowano Lipiec 9, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 No że postawiłeś sobie skrypt z templatą ("darmową, trochę przerobioną")... no i? No ładnie postawiłeś, jest sobie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 Daj link jak będzie na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 (edytowany) Nie wspieram działania forum webhostingtalk.pl Edytowano Styczeń 15, 2013 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 szablon do bani nie podoba mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 No że postawiłeś sobie skrypt z templatą ("darmową, trochę przerobioną")... no i? No ładnie postawiłeś, jest sobie : ) Rozumiem, że gdybym postawił forum na IPB to byłoby już co oceniać ? Darmowych się nie da? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 Nie, bierz wypowiedź ogólnie. Że wiesz, można sobie takie coś prywatnie postawić w godzinę czy dwie, tak bez celu... ale po co pytać o ocenę na forum? Nie widać tam nic takiego, po prostu normalne postawienie forum z darmową, trochę przerobioną templatą. Że na zasadzie takiej, że dziecko sobie w pokoju swoim narysowało obrazek i przyszło do mamy i pyta, czy fajne - to OK. Ale jak pójdzie matka z tym obrazkiem do przedszkola i zapyta, czy fajne, a obrazek tak naprawdę będzie po prostu taki normalny, jakie dzieci sobie dłubią w swoim pokoju - no to jaki jest tego sens? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 Nie, bierz wypowiedź ogólnie. Że wiesz, można sobie takie coś prywatnie postawić w godzinę czy dwie, tak bez celu... ale po co pytać o ocenę na forum? Nie widać tam nic takiego, po prostu normalne postawienie forum z darmową, trochę przerobioną templatą. Że na zasadzie takiej, że dziecko sobie w pokoju swoim narysowało obrazek i przyszło do mamy i pyta, czy fajne - to OK. Ale jak pójdzie matka z tym obrazkiem do przedszkola i zapyta, czy fajne, a obrazek tak naprawdę będzie po prostu taki normalny, jakie dzieci sobie dłubią w swoim pokoju - no to jaki jest tego sens? Chodzi o pierwszy rzut oka, czy da się tam wysiedzieć, nic nie razi cię po oczach, czy w ogóle szablon trafiony. Wydaje mi się, że szablon jest odpowiedni na forum tego typu, jednak zdaję sobie sprawę z tego, że mam kiepskie oko, dlatego też spytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 Kolopik co z tego że da się wysiedzieć, nawet jakby to było najprzepiękniejszawsze forum świata, to co z tego? Uważasz że dlatego się wszyscy zlecą i zapełnią mysqla ? liczysz że rozruszasz to wrzucając link na wht i jeszcze może na kilka czy kilkanaćie forów ? nie wydaje mi się aby tędy była droga do sukcesu. Pochlebne opinie poprawią Ci co najwyżej humor, ale ani centa z tego Ci w kieszeni nie przybędzie. Pomyśl i poszukaj jak ściągnąć ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2012 Kolopik co z tego że da się wysiedzieć, nawet jakby to było najprzepiękniejszawsze forum świata, to co z tego? Uważasz że dlatego się wszyscy zlecą i zapełnią mysqla ? liczysz że rozruszasz to wrzucając link na wht i jeszcze może na kilka czy kilkanaćie forów ? nie wydaje mi się aby tędy była droga do sukcesu. Pochlebne opinie poprawią Ci co najwyżej humor, ale ani centa z tego Ci w kieszeni nie przybędzie. Pomyśl i poszukaj jak ściągnąć ludzi Wiem, rozumiem, ale chodzi o to, że forum powinno jakoś wyglądać, aby nie odstraszyć użyszkodników. Nie potrzebuję "klepania po plecach". Ludzi ciągle ściągam, a przynajmniej się staram. Niestety WHT to nie ten target, zdaję sobie sprawę z tego, że użytkownicy wht zarejestrują się u mnie Jak dla mnie szablon jest za***isty, dlatego też go wybrałem, bardzo mi się podoba, ale jak mówiłem wcześniej, nie mam dobrego oka, bo przeważnie to, co mi się podoba nie podoba się innym i odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greendesign 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2012 pomyśl o jakimś lepszym logo, te nakładające się na siebie czcionki są starszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2012 te nakładające się na siebie czcionki są starszne Tu się zgodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2012 Czcionki już zostały poprawione, a na logo czekam. Ogólnie to mam zamiar kupić jakąś templatkę ciekawszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Chyba mam za duży monitor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2012 Chyba mam za duży monitor Poprafffione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciejas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 "przy piwie dla mężczyzn", a przy czym dla kobiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 Jak to przy czym... przy Karmi! heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 "przy piwie dla mężczyzn", a przy czym dla kobiet? Przy kawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 Ehh Tak to spoko, rozwiń sobie to będziesz miał Ja bym zmienił tylko w headerze te napisy - obrazek fajny i kolorystykę jakąś lepsza. Niebieski może być, ale ten wygląda jak stara niebieska koszulka prana 100 razy w wybielaczu i położona na monitor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nmar 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 Słabiutkie. Widać totalny brak profesjonalizmu skoro własnej templatki nawet nie umiesz zrobić. Logo straszne, widać jego granicę na białym tle. Poza tym fora ogólnotematyczne są skazane na wymarcie. Jest facebook... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Forum troszkę się zmieniło. Kupiłem nowy szablonik oraz zmieniłem skrypt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 (edytowany) Logo straszne i w ogóle nie pasuje. Edytowano Sierpień 28, 2012 przez Kede (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Kupiłem nowy szablonik oraz zmieniłem skrypt Lepiej się nie przyznawaj że "to coś" kupiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2012 (edytowany) Wypowiedzi na poziomie bo w końcu forum dla gimbusów więc nie ma co się czepiać Edytowano Październik 4, 2012 przez Kede (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2012 Wypowiedzi na poziomie bo w końcu forum dla gimbusów więc nie ma co się czepiać Kede, nie wiem jak jest z tobą, ale w przeciwieństwie do ciebie skończyłem gimnazjum bez problemów Gdybym miał oceniać twoje zachowanie na tymże forum, bez wahania użyłbym określenia GIMBUS Nie wiem, czy jesteś tej samej orientacji, ale w to nie wnikam. Ważne, że ja cieszę się zdrowiem. Spójrz na mój profil, mam wypełnione wszystkie dane o sobie i biorę odpowiedzialność za swoje posty, mnie tu znają i widzą ile mam latek, czego niestety o tobie nie można powiedzieć. Znowu mam dziwne wrażanie, że za dużo cię na tym forum ostatnio, ale spokoo, jak masz coś ważnego do powiedzenia to owszem, WAL! Juvenito, zalecam zmianę koloru szablonu na niebieski (w prawym górnym rogu klikasz w kółeczko). Według mnie lepiej się prezentuje. Z początku nie wiedziałem nawet, że to szablon robiony pod IPB, ale cóż tak wyszło. Pozdrawiam, Kacper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach