kwako123 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 Witam dziś od 12 jakoś tak nie działa mi forum które jest na Biznes-host i tutaj pytanie wie ktoś może czy jest awaria jakaś ? lub komuś też forum nie działa właśnie na VPS z biznesa pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Causen 76 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 Łatwiej napisac na forum zamiast do supportu. Standard. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 Mi cały czas działa konto współdzielone i VPS. Jak dalej masz problemy to napisz do supportu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Ale oni ci tu raczej nie odpowiedzą od tego jest support Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Czego odkopujesz, i tak już śmieciowe, tematy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2012 nie spojrzałem na datę, a długo mnie na forum niestety nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach