zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 witam. czy jest możliwość zabezpieczenia style.css żeby nikt brzydko mówiąc zapiepszył mi styl forum? albo coś zrobić żeby się nie dało skopiować ? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 Nie. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 A uzupełniając odpowiedź regdosa: po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 A uzupełniając odpowiedź regdosa: po co? Nauka czytania żeby nikt brzydko mówiąc zapiepszył mi styl forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 Nauka czytania Nauka wyciągania logicznych wniosków: co dałoby ewentualnie "zabezpieczenie" pliku CSS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 No to, że nikt by nie ukrał mi stylu za którego zapłaciłem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 No to, że nikt by nie ukrał mi stylu za którego zapłaciłem ... A grafikę jak zabezpieczysz? Nie da się w żaden sposób. Jak chcesz mieć stuprocentową pewność, to niestety nie możesz tego wrzucać do sieci (i dobrze zabezpieczyć kompa). Dobra, koniec lania wody. EOT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach