magram12 85 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 Witam zamierzam zrobić portal o grach będę tam pisał różne informacje o świecie gamingowym i nie tylko. Tylko mam dylemat nie wiem jaką dać nazwę strony czy możecie mi pomóc? Bedę dawał lajki za każdą propozycję. Prosze nazwy przesyłać NA PW. A i bez zbędnych komentarzy typu "Poco to robisz i tak sie nie wybijesz" Chce to robić z pasji bo to lubie i mnie to interesuje. Z góry dzięki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 Ja zadam inne pytanie: po co to robisz, skoro nie potrafisz nawet nazwy wymyślić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 (edytowany) Ja mam propozycje na domene! www.LubiePisacOGamingu.pl Edytowano Lipiec 7, 2012 przez matthewk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2012 No chyba nie myślisz że ktoś poświęci swój czas na siedzenie i wymyślanie nazw domeny żebyś ty sobie mógł portal zrobić (zresztą kolejny w sieci). Widać że nie masz nawet pomysłu co chcesz zrobić. Idealnie się nadaje do tego tematu ta scena z filmu: http://www.youtube.com/watch?v=f5RsG2Oiw6k 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach