nigel 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Witajcie, Poszukuje usługi takiej jak w temacie. Wystarczy mi Linux i przeglądarka Czy moglibyście wskazać kto oferuję taką usługę? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilel 22 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Zainstaluj sobie na VPS/dedyku EyeOS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigel 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Zainstaluj sobie na VPS/dedyku EyeOS. Fajny projekt, ale nie oferuje przeglądarki. Mam na myśli przeglądarkę internetową (browser), a nie np. posiadanych plików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 (edytowany) A jakby odpalić VNC albo NX na porcie 80? odpowiadało by to? Zgłoś się do tutaj, może coś sie znajdzie http://fastshell.pl Edytowano Lipiec 6, 2012 przez Arkadiusz N (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigel 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 A jakby odpalić VNC albo NX na porcie 80? odpowiadało by to? Pewnie tak. Ujmę to może inaczej: ja technicznie wiem jak to zrobić. Ale nie widzę sensu kupowania całego VPSa dla siebie tylko po to by skorzystać ze zdalnego pulpitu raz na jakiś czas. Miałem raczej na myśli, że ktoś - przykładowo - już ma zainstalowaną taką usługę u siebie na dedyku/VPS i mógłby mi zaoferować "konto". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mati9815 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 shell jakiś może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 Pewnie tak. Ujmę to może inaczej: ja technicznie wiem jak to zrobić. Ale nie widzę sensu kupowania całego VPSa dla siebie tylko po to by skorzystać ze zdalnego pulpitu raz na jakiś czas. Miałem raczej na myśli, że ktoś - przykładowo - już ma zainstalowaną taką usługę u siebie na dedyku/VPS i mógłby mi zaoferować "konto". Dlatego podałem Ci gotową firme która takie rzeczy oferuje. Skontaktuj się z fastshell.pl i powołaj się na link do tego tematu a jakąś zniżkę dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2012 Dlatego podałem Ci gotową firme która takie rzeczy oferuje. Skontaktuj się z fastshell.pl i powołaj się na link do tego tematu a jakąś zniżkę dostaniesz. Firma ? hmhm oferty krzaków mogliby moderatorzy usuwać : > jestem za nie wspieraniem takich dziecięcych projektów : / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach