MichałK 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 Witam, Poszukuję osoby chętnej do wykonania prostego skryptu, bez grafiki czy innych upiększeń. Skrypt miałby mi umożliwić tzw. remote upload. Podawałbym mu link z rapideo.pl prosto do archiwum .zip/.rar a skrypt miałby za zadanie go przerzucić do wskazanego folderu. Wiem, że takie coś jest możliwe. I po przerzuceniu, żeby skrypt sam z siebie podawał link do pliku. Ewentualnie, żeby jeszcze dodawał do nazwy plików jakąś losową sumę kontrolną tak by zminimalizować ryzyku zdublowania pliku. Dodałbym jedynie, może zabezpieczenie na hasło, bądź użytkownika i hasło, tak aby nikt nie pożądany nie przerzucił swoich plików. W jakiej cenie jest w stanie mi to ktoś wykonać? Z góry dziękuje za informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2012 (edytowany) 100zł jeśli link jest bezpośredni. Tylko teraz 2 kwestie. Czas wykonywania skryptu + wielkość plików oraz czy to będzie na VPS czy jakimś shared? Edytowano Lipiec 6, 2012 przez Misiek08 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach